Voorschoten Awards

Na het succes van de eerste uitreiking van de Voorschoten Awards op 8 september 2023, organiseren wij, in samenwerking met de gemeente, ook dit jaar de Voorschoten Awards en wel op vrijdagavond 13 september 2024.

Met de Voorschoten Awards willen wij aandacht vragen voor het rijke verenigingsleven in Voorschoten op de gebieden sport, cultuur en verenigingen met een maatschappelijke achtergrond en onze waardering uitspreken naar de vrijwilligers die deze verenigingen draaiende houden.

Sport, cultuur en vrijwilligerswerk

Er zijn drie categorieën waarin personen of teams genomineerd kunnen worden: sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Iedereen die dit jaar in Voorschoten een waardevolle bijdrage heeft geleverd op het gebied van sport, cultuur of maatschappelijk werk kan voorgedragen worden. Een nominatie kan bijvoorbeeld zijn vanwege een uitzonderlijke sportieve prestatie, een spectaculaire muzikale uitvoering of iemand die zich als vrijwilliger onderscheidt in het dorp. Een belangrijk kenmerk is dat de persoon of het team dat voorgedragen wordt van waarde is voor de sport, cultuur en/of vrijwilligerswerk én een positieve bijdrage levert aan het (verenigings)leven van Voorschoten.

De winnaars

Uit de aanmeldingen wordt door een deskundige jury een selectie gemaakt en per categorie één winnaar gekozen. Omdat wij de prestaties en/of activiteiten van jongeren zo belangrijk vinden, zijn er aparte nominaties voor de jeugd in alle drie de categorieën.
De winnaars van de bovenstaande 6 categorieën krijgen een wisseltrofee, een eigen trofee en een oorkonde.

Aanmelden

Meld hier jouw kandidaat aan.

Andere activiteiten tijdens het weekend

Leuke activiteit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin

Contact

Contact Formulier

Contact formulier algemeen

Stichting het weekend van Voorschoten

Willem de Zwijgerlaan 48
2252VS Voorschoten

E-mail

info@hetweekend.nl

KVK nummer

28090662

BTW nummer

810636542B01

Rabobank

NL29RABO0366197231