Oldtimerdag

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) telt ruim 200 leden. Zij organiseert jaarlijks tal van evenementen, waaronder de V.O.V. Voorjaarsdag, op de eerste zondag van mei en de Voorschotense Oldtimerdag tijdens Het Weekend van Voorschoten in september. Op deze twee evenementen zijn ook niet-leden welkom.

De Oldtimerdag is van oudsher een van de grotere publiekstrekkers tijdens het Weekend van Voorschoten. Elk jaar is er weer een enorme belangstelling van jong en oud voor het rijdend cultureel erfgoed van 20 jaar en ouder dat tijdens de Oldtimerdag wordt opgesteld in de prachtige Voorstraat. Ruim 100 personenauto’s, vrachtauto’s, motoren, bromfietsen en ook kramen met automobilia geven een gezellige sfeer.

Doe mee aan de 26e Oldtimerdag!

Heb je een auto, vrachtauto, motor of bromfiets van 20 jaar en ouder, doe dan mee aan deze Oldtimerdag. Dankzij bijdragen kunnen we dit jaar het deelnemen aan deze dag voor iedereen gratis houden! Rond 10.00 uur starten de deelnemers bij hotel-restaurant de Gouden Leeuw in Voorschoten voor een toer/puzzelrit met als finish de Voorstraat in Voorschoten.

Tussen 13.00 en 16.00 uur staan alle voertuigen opgesteld in de Voorstraat.

Een vakjury gaat rond en reikt, rond 15.00 uur de prijzen uit voor de mooiste of  meest aparte, auto, vrachtauto, motor en bromfiets. Hierbij zal de uitdossing, van een in stijl geklede berijder, ook een grote rol spelen.

De winnaars van de toer/puzzelrit worden om 15.30 uur bekend gemaakt aan de V.O.V. kraam.

Kijk voor meer informatie over deze dag en voor het deelnameformulier op de website: www.vovnieuws.nl

Andere activiteiten tijdens het weekend

Leuke activiteit?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin

Contact

Stichting het weekend van Voorschoten

Willem de Zwijgerlaan 48
2252VS Voorschoten

E-mail

info@hetweekend.nl

KVK nummer

28090662

BTW nummer

810636542B01

Rabobank

NL29RABO0366197231