Oldtimerdag

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) brengt bezitters van oldtimers en andere bijzondere voertuigen bij elkaar. De minimale leeftijd voor lidmaatschap is 20 jaar. De V.O.V. is in de regio alom bekend en telt ruim 200 leden. De V.O.V. organiseert gedurende het hele jaar tal van evenementen zoals diverse ritten, bijklets-avonden en presentaties. Ook verzorgt V.O.V. elk jaar een mooie en gezellige rit voor een groep inwoners van Voorschoten met een beperking en zijn leden en niet-leden welkom op de jaarlijkse Voorjaarsdag op de eerste zondag van mei. 

De V.O.V. organiseert op zondag in Het Weekend van Voorschoten 2024 wederom de V.O.V. Oldtimerdag. Meer dan 100 historische voertuigen maken in de ochtend een mooie rit. In de middag kunt u ze bewonderen in ons mooie dorpscentrum en zult u daarnaast heel veel gezelligheid vinden. Met een beetje mazzel zijn de terrassen open en bovendien werken we aan een supertof kids-middagprogramma!

Heeft u zelf een Oldtimer? Meldt u dan aan voor deze dag en doe mee! Deelname is gratis. Voor meer info en het aanmeldformulier voor de rit van de Oldtimerdag op zondag 15 september 2024, zie www.vovnieuws.nl of de facebook pagina.

Denkt u dan meteen ook aan de kofferbakverkoop? Zie apart/aanvullend aanmeldformulier onder Activiteiten, hierboven.

Programma 29e Oldtimerdag (o.v.b.)

09.30 – 10.30 uur
Ontvangst van aangemelde deelnemers op landgoed Voorlei in het voormalige hoofdgebouw van Schakenbosch, achter op het terrein, aan de Veursestraatweg 185 te Leidschendam (tevens uitreiking ritschildje). Nota bene: programma 2024 is onder voorbehoud van nader bericht.

10.30 – 13.00 uur
Deelnemers rijden een toer-/puzzeltocht door de omgeving

12.00 – 13.00 uur
Opstelling van de aangemelde deelnemers in de Voorstraat, Treubstraat en Schoolstraat. (alleen deelnemers met het ritschildje worden toegelaten)

13.00 – 16.30 uur
Oldtimershow in de Voorstraat, Treubstraat en Schoolstraat

14.30 uur
Bekendmaking uitslag van de Jury en uitreiking van de prijzen voor de voertuigen vind plaats op het podium voor restaurant La Casita.

Tevens vindt hier de prijsuitreiking plaats voor de winnaars van de toer/puzzelrit

Andere activiteiten tijdens het weekend

Leuke activiteit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin

Contact

Contact Formulier

Contact formulier algemeen

Stichting het weekend van Voorschoten

Willem de Zwijgerlaan 48
2252VS Voorschoten

E-mail

info@hetweekend.nl

KVK nummer

28090662

BTW nummer

810636542B01

Rabobank

NL29RABO0366197231