Voor Elkaar zet vrijwilligers ‘in the picture’

Zaterdag 9 september is de Vrijwilligersmarkt van Voorschoten. Voor Elkaar gaat deze dag ook inzetten om de verbinding te maken met bezoekers als vrijwilligersorganisatie!

Om het werven van vrijwilligers extra kracht bij te zetten, is dit jaar naast de kraam van Voorschoten Voor Elkaar een fotohokje geplaatst. Iedereen die zich oriënteert op vrijwilligerswerk bij een vrijwilligersorganisatie in Voorschoten kan zich op de foto laten zetten! Ook iedereen die al vrijwilliger is, is natuurlijk van harte welkom om een leuke foto van zichzelf te laten maken. Voor Elkaar zet de (toekomstige) vrijwilligers van Voorschoten graag “ in the picture”!

Tijdens de markt worden de openstaande vrijwilligersvacatures onder de aandacht gebracht. Meer info: https://www.voorschotenvoorelkaar.nl/hulpvragen/plaatsen
Natuurlijk kunt u als organisatie ook langskomen voor advies en informatie over vrijwilligerswerk in onze mooie gemeente.

Verder willen wij nog 1 x de workshop “Goede Zaken” onder uw aandacht brengen. Tijdens deze workshop kunt u o.a. tips krijgen om uw vraag en aanbod voor de Beursvloer te formuleren. Meer informatie over de Beursvloer en de Workshop leest u hier. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De workshop is dinsdag 5 september 2017 van 19.30 tot 22.00 uur in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100 in Voorschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *