Onderzoek SP op vrijwilligersmarkt

Voorschoten – Voetgangers en fietsers in Voorschoten voelen zich vaak niet veilig in het verkeer. Regelmatig verschijnen daar artikeltjes over in de huis aan huis bladen. De SP houdt op zaterdag 9 september, tijdens de vrijwilligersmarkt tijdens Het Weekend van Voorschoten een onderzoek naar de verkeersveiligheid. Enige tijd geleden heeft de partij in de gemeenteraad een motie ingediend om een professioneel onderzoek te laten doen naar de verkeersveiligheid in ons dorp. De motie is aangenomen, maar het onderzoek is nog steeds niet uitgevoerd.

Op de vrijwilligers markt 9 september, maakt de SP vast een beginnetje met dit onderzoek. We vragen het aan ú, inwoners van Voorschoten. Waar ervaart u onveilige verkeerspunten? Waar moet het beter? De kraam staat in de Voorstraat tegenover Het Wapen van Voorschoten. Op een grote plattegrond kunt u aangeven waar de verkeersveiligheid moet worden verbeterd en uw mening erbij schrijven.

Deze plattegrond met uw reacties zal aan het gemeentebestuur worden aangeboden, als voorproefje voor een grootscheeps verkeersonderzoek, dat er zéker moet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *