Kunstmarkt

De Voorschotense Kunstmarkt, altijd op de zondag van Het Weekend van Voorschoten, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste in de regio. De afgelopen jaren lieten zo’n kleine 100 kunstenaars hun werk zien. In 2017 wordt de kunstmarkt op zondag 10 september gehouden.

Amateur en professionele kunstenaars doen mee aan de kunstmarkt. Deelnemers krijgen een kraam en kunnen hierin schilderijen, keramiek, sieraden en-of andere creatieve en kunstzinnige werken aan het publiek laten zien. Alles mag, als u het maar zelf gemaakt heeft.

Behalve Voorschotenaren worden ook de andere inwoners van de regio rond Voorschoten uitgenodigd om aan de kunstmarkt deel te nemen. Aan deelname zijn een aantal criteria verbonden en er is een restrictie aan het aantal deelnemers. Snel aanmelden wordt dus aangeraden.

Op zondag 10 september staan er ruim 80 kramen op de Kunstmarkt. Tip: Balletstudio Giselle “more than dance” danst met haar leerlingen een zomerse optocht door de straten van Voorschoten om 12.30 uur. Aansluitend zijn er twee kleine dans/toneel presentatie door de balletleerlingen in het mini theater in de Schoolstraat. Om 13.00 en 14.00 uur zijn er optredens, aangevuld met toneel van Jeugdtheaterschool Theaterplaats.

De aanmelding is inmiddels gesloten. Meer informatie via info@hetweekend.nl.