Diner van Voorschoten

Vorig jaar werd het voorzichtig gepresenteerd: het Diner van Voorschoten als opmaat voor Het Weekend van Voorschoten en de reacties waren positief. Dus hebben de restaurants Floris V, La Casita en Va Bene ook dit jaar weer de krachten gebundeld voor een nieuwe editie.

Dit jaar wordt het een walking dinner. Op vrijdag 8 september om 17.30 uur begint het in de Evenementenhal aan het Treubplein. Een walking dinner is een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten. De drie ondernemers hebben gekozen voor een combinatie van Franse, Italiaanse en Spaanse gerechten. Natuurlijk zijn er statafels waar de gerechten worden geserveerd. Een ideale situatie om met veel dorpsgenoten in contact te komen. Typisch Voorschoten dus! Wie niet zo van lopen houdt: er zijn ook tafeltjes en stoelen.

Voor elke gast zijn er zes mediterrane gerechten en twee amuses. Wat er precies wordt geserveerd is nog een verrassing, dat wordt op de dag zelf besloten. Inclusief wijn, bier of frisdrank kost het diner € 50,- per persoon.

Aanmelden is verplicht en kan tot 6 september 2017 door een mail te sturen aan hetdinervanvoorschoten@gmail.com.

Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Tot 8 september!

Restaurant Floris V
Restaurant La Casita
Restaurant Va Bene