Van Wees Mode is vercasualiseerd!

 

Als er al een trend is in mannenmode, dan is dat de vercasualisering. “Een mooie jeans met colbert en bijpassend overhemd is allang geaccepteerd”, zegt eigenaar Carlos van Wees die zijn collectie heeft uitgebreid met een speciale denimwand.

In de fraai ingerichte winkel beschikt Van Wees Mode over alle soorten jeans, van donkerblauw tot verwassen gebleekt en van superslank tot regular fit! “Afhankelijk van de bedrijfscultuur is het zelfs in de zakelijke wereld heel gewoon dat mannen een spijkerbroek dragen”, vervolgt Carlos. “Merken als Scotch en Soda, Replay en Pierre Cardin hebben prachtige broeken. Gecombineerd met kleurige jasjes, truien en shirts, geeft dat een stijlvol geheel.  

Het kostuum is trouwens niet uit de collectie verdwenen. “Een goed gesneden kostuum is een aanwinst voor jaren en is voor elke leeftijd”, zegt Carlos.

Carlos bezoekt regelmatig beurzen in binnen- en buitenland en weet wat de trends zijn. “Voor het najaar zijn er vooral warme kleuren als wijnrood en mosterdgeel. Bovendien gaan we de schoenencollectie uitbreiden. Van sneakers tot nette schoenen en voor elke gelegenheid.”

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondag 11 september naar de modeshow in de Evenementenhal. Daar laat Van Wees de mooie mannenmode zien, draagbare kleding voor elke man, geshowd door ‘local heroes’. En de winkel is die dag gewoon open!

 

Van Wees Business & Casual
Schoolstraat 54
Voorschoten
Tel.nr. 071-5612309

www.vanweesmode.nl

 

 

ZIJ VERTELLEN