Het beste van de natuur in de supermarkt

Voorschoten – Biologisch, ecologisch, glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en duurzaam. Dat biedt SuperFair. De biologische supermarkt is gevestigd aan het Treubplein. 
Eigenaar is kruidenierszoon Harrie Westra uit Friesland. Hij ging zelf ook het vak in en werkte onder andere bij Hoogvliet. “Ik was al heel lang bezig met biologische voeding en gezonde producten. Daar wilde ik iets mee doen en begon SuperFair in Utrecht. Voorschoten is onze tweede vestiging.”
 
Harrie zocht alle leveranciers persoonlijk uit. “Ik weet van alles waar het vandaan komt. Vlees, vis, zuivel, groente, brood maar ook schoonmaakmiddelen, babyproducten, verzorgingsproducten, noem maar op. Biologisch gemaakt of verbouwd, zonder pesticiden. Mijn visie is:  ‘het beste van de supermarkt en het beste van de natuur’.”
 
SuperFair is 100% biologisch en heeft meer dan 6500 producten vers fruit en groente, brood en alles om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. En tegen voordelige prijzen zo zijn er elke week dagvers-aanbiedingen en een speciaal voordeelassortiment.
 
Een selectie van het assortiment zoals noten, zaden en pasta’s kan dan zelf in de winkel worden getapt. Er is ook een groot assortiment muesli en ontbijtgranen. “We willen het gebruik van verpakkingen op deze manier terugdringen. Wat we wel aan verpakking hebben is allemaal biologisch afbreekbaar.”
 
Verder biedt SuperFair mogelijkheden om oude spullen zoals kleding, cartridges en kurken in te leveren. De opbrengst is voor een goed doel.
 
SuperFair
Treubplein 19
Voorschoten
Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.
www.superfair.nl
 
 

 

ZIJ VERTELLEN