Denk aan je dak

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Stralen is gespecialiseerd in verbouwingen en uitbouwen in de hele regio rondom Voorschoten. De laatste jaren heeft het bedrijf zich ook gericht op isolatie. “Met name het dak wordt nog wel eens vergeten terwijl warmte altijd stijgt en via het dak zo wegvliegt”, zegt eigenaar Renzo van Stralen.
Isolatie is een stokpaardje van Renzo. “De zolder was vaak alleen opslag, een rommelhok waar men weinig mee deed. Maar via die zolder verdwijnt wel de warmte en isoleren levert zeker op. Het is wel zaak om je goed te laten informeren want er zijn nogal wat verschillende methoden. De een is meer geschikt voor een plat dak, terwijl de ander beter bij een puntdak aangebracht kan worden. Vraag ons gerust om professioneel advies.”
 
Maar het dak is niet het enige dat Van Stralen aanpakt. Vloeren, muren en ook spouwmuren kunnen worden geïsoleerd. “Niet alleen vanwege milieu, alhoewel dat natuurlijk heel belangrijk is, maar ook om de woning behaaglijk te maken. Bovendien is sommige isolatie brandwerend.” En bij muur- en dakisolatie doet Van Stralen ook de afwerking. “Kies je voor gipsplaten dan is dat op zichzelf ook nog eens brandwerend en levert een mooie afwerking op. Daarnaast gaat de gasrekening al snel omlaag en heb je je geld er zo weer uit. Een win-win situatie dus!”
 
Van Stralen is aangesloten bij Bouwgarant.
 
Bouw- en aannemingsbedrijf Van Stralen
Jan van Goyenplantsoen 10
Voorschoten
Tel.nr. 071-5616871/06-53800652
Website: www.vanstralenbouw.nl
 
 

 

ZIJ VERTELLEN