Epskamp doet het gewoon

Een auto moet rijden! Maar als er dan toch iets mis gaat, zorgt Epskamp Auto Deal dat de auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. Of het om een reparatie of schade gaat: Epskamp regelt het gewoon.

Epskamp Auto Deal is een allround garage en bestaat sinds 2003. Eigenaar Driek Epskamp en zijn vrouw Annet Epskamp-Griffioen, begonnen met in- en verkoop van gebruikte auto’s. In 2007 kwam de werkplaats er bij. De professionele monteurs werken met moderne apparatuur aan alle merken auto’s. Rob Bommezijn is het aanspreekpunt.

Klanten krijgen vóóraf altijd een prijsopgave van het werk. “En komt er tijdens de reparatie toch een verrassing tevoorschijn, dan bellen we eerst even met de eigenaar”, vertelt Driek Epskamp.

Die eigenaar zit sowieso niet zonder auto want Epskamp Auto Deal levert een gratis vervangende auto of een fiets voor niets tijdens de werkzaamheden. “Of we brengen en halen de auto, dat is gewoon service.”

Epskamp Auto Deal verzorgt ook schadeherstel. Van kleine deukjes en krassen tot forse blikschade. Het bedrijf neemt ook de papieren rompslomp met de verzekering op zich en heeft daarnaast een bandenhotel, aantrekkelijke airco-acties en is distributieriemenspecialist. Uiteraard is Epskamp Auto Deal erkend lid van de Bovag.

“De deur staat hier altijd open, de koffie is warm en de wifi gratis. Ook dat doen wij gewoon!”, lachen Driek en Annet Epskamp.

Epskamp Auto Deal
Leidseweg 386
Voorschoten
www.autodeal.nl
Telefoonnummer 071-5790272

 
 

 

ZIJ VERTELLEN