Galerie Kunstig sluit winkel en gaat online

Voorschoten – Liesbeth Stroes van Galerie Kunstig aan de Voorstraat sluit aan het eind van het jaar de deuren maar fans van het werk van de kunstenares hoeven niet zonder te zitten, Liesbeth gaat online verder met de verkoop.

Galerie Kunstig startte acht jaar geleden met unieke handgemaakte beelden, sieraden en schilderijen. In de loop der jaren heeft de Galerie een mooie vaste klantenkring opgebouwd. Toch is besloten het pand te verkopen en de winkel te sluiten, met pijn in het hart.

Pensioen
“We hebben geen opvolgers en het winkelgebeuren kost veel werk. Dat gaat ten koste van mijn creativiteit, ik kom steeds minder toe aan beelden maken en dat is juist wat ik zo leuk vind.”

Website
Liesbeth gaat wel door met beelden en sieraden maken, maar de verkoop is vanaf 2017 via www.kunstig.eu. “We gaan de website nog verder uitbreiden en er komen meer mogelijkheden zoals een nieuwsbrief. De inschrijving is al gestart en wie zich aanmeldt krijgt een leuk cadeautje.” Wie de kunstwerken overigens persoonlijk wil bekijken, kan een afspraak met Liesbeth maken. 

“En natuurlijk sta ik op de Kunstmarkt op zondag 11 september. Niet alleen dit jaar maar ook daarna.”

Galerie Kunstig
Voorstraat 4
Voorschoten
www.kunstig.eu

ZIJ VERTELLEN