Net even iets anders: ‘high wine of high bier’

Spaans Restaurant en B&B La Casita geeft zo haar eigen draai aan de populaire high tea. Geen kopjes maar glazen! Met bier of wijn. En in plaats van komkommersandwiches, komen er heerlijke Spaanse tapas op tafel. Een aanrader!
Natuurlijk heeft eigenaar Paul Bruijnzeels de mooiste Spaanse wijnen uitgezocht zoals Rioja en Verdejo wijn. “Het bier Heineken is van de Ice Cold tap en we hebben ook seizoensgebonden bier”, legt Paul uit. “In de zomer bijvoorbeeld frisse witbiertjes en in de herfst smaakvolle bokbiertjes. Elk arrangement heeft eigen tapas die qua smaak bij de drank passen.”
Het is een van de vele nieuwe ideeën die Paul in La Casita heeft ingevoerd. Die creativiteit leverde hem afgelopen jaar de titel Ondernemer van het jaar op, een initiatief van  Ondernemersvereniging Voorschoten. “Een hele eer en dat nog maar één jaar na de opening”, zegt een trotse Paul.
Het restaurant is gevestigd aan de monumentale Voorstraat. Naast vier prachtig ingerichte Bed & Breakfast kamers beschikt La Casita over een uitstekende keuken met uitsluitend Spaanse gerechten. Het personeel van het restaurant geeft de gasten graag advies maar er zijn ook drie keuzemenu’s en natuurlijk het onbeperkte tapas-menu. Buiten is een groot terras dat vrijwel altijd open is. Bij kou of regen gaat namelijk de luifel uit en de kachel aan. La Casita is open voor lunch en diner.
 
Restaurant B&B La Casita
Voorstraat 18-20
Voorschoten
Tel.nr 071 300 00 36
Website. www.la-casita.nl
Openingstijden: dinsdag tot en met zondag
 
 
 
 

 

ZIJ VERTELLEN