Records sneuvelen tijdens Het Weekend

Voorschoten – Het waren drie fantastische dagen en het nieuwe bestuur van Het Weekend van Voorschoten wil iedereen hartelijk danken voor alle bijdragen. Het heeft ervoor gezorgd dat de 16e editie van Het Weekend een record aantal bezoekers trok.

Alleen al de Open Monumentendag, die in Voorschoten uitsluitend op de zaterdag wordt gehouden, zorgde voor zo’n 6000 bezoekers. Het Museum werd die dag door bijna 700 mensen bezocht.  De schattingen van het totaal aantal bezoekers van Het Weekend lopen uiteen van 20.000 tot 25.000 mensen. Niet alleen uit Voorschoten maar uit de hele regio.

Records
Maar ook: een record aantal kramen op de Kunstmarkt, een record aantal oldtimers, een enorme vrijwilligersmarkt, heel veel muziek, drie modeshows die elke keer weer een volle evenementenhal opleveren en als uitsmijter de benefietveiling van Lions Voorschoten voor Stichting Voorschot die € 10.000,- opbracht: het was geweldig!

Dank
“En dat is allemaal te danken aan al die vrijwilligers die zich dezer dagen voor meer dan 100% hebben ingezet”, zegt voorzitter René van der Smeede van Het Weekend. “Honderden mensen hebben in de spotlights maar vooral achter de schermen, keihard gewerkt. En niet alleen de afgelopen drie dagen maar vaak al maanden van te voren zoals de besturen van de diverse onderdelen van Het Weekend. Het mooie weer hielp ook maar zonder al die vrijwilligers, maar natuurlijk ook alle sponsors, was deze editie niet zo’n succes geworden. Dank!

Bekijk de foto's onder het kopje 'Terugblik'

Meer in deze categorie: Nog even wat prijzen »

ZIJ VERTELLEN