Deze prachtige foto is in meer mediaberichten gebruikt maar hij is gemaakt door onze eigen René Zoetemelk, al jaren sponsor van Het Weekend. Deze prachtige foto is in meer mediaberichten gebruikt maar hij is gemaakt door onze eigen René Zoetemelk, al jaren sponsor van Het Weekend.

Waarom Het Weekend?

Bent u ondernemer? Dan wordt u vast belaagd voor sponsoring en advertenties! Niet zo gek nu de bijdrage van overheden steeds minder worden en organisaties toch een mooi evenement willen neerzetten. Maar wat maakt Het Weekend van Voorschoten nu zo bijzonder?
U als ondernemer kunt u zuurverdiende euro maar één keer uitgeven. En dat snappen wij heel goed. Lokaal, regionaal en waarschijnlijk op uw vakgebied wil iedereen die euro maar al te graag hebben. Het Weekend van Voorschoten is daar niet anders in. Het verschil zit er echter in wat u er maatschappelijk voor krijgt. Drie dagen lang feest in het prachtige centrum van Voorschoten. Voor- en door de inwoners van Voorschoten. Maar iedereen van buiten de gemeentegrenzen is ook van harte welkom. Het veel geprezen saamhorigheidsgevoel is legendarisch in Voorschoten. Het Weekend heeft daarin een wezenlijk aandeel. Vrijwilligers bijvoorbeeld, krijgen op de vrijwilligersmarkt, een podium voor het vele werk dat ze doen. Verenigingen, clubs, maatschappelijke organisaties, het is voor hen de enige kans om zich te presenteren aan het grote publiek en tegelijkertijd die zo belangrijke vrijwilliger te werven. Lokale musici laten zien wat ze kunnen en proberen zo meer leden te krijgen. Gratis: want Het Weekend zorgt voor de logistiek en entourage. Maar natuurlijk zorgen wij als organisatie ook voor live muziek en gezellig dansen in de Evenementenhal. De landelijke Open Monumentendag wordt tijdens Het Weekend van Voorschoten georganiseerd.  Veel monumenten zijn het hele jaar dicht maar tijdens Het Weekend van Voorschoten doen ze mee en gaan open! Anderen gebruiken Het Weekend juist om meer ‘Vrienden’ te werven. De modewinkels tonen tijdens de modeshow, de nieuwste trends op allerlei gebied. En kinderen genieten op zaterdagmiddag van het speciale Music4Magic programma. Ook komen lokale en regionale kunstenaars van heinde en verre naar de Kunstmarkt op zondag. Het is inmiddels één van de grootste in de regio. En oude tijden herleven als de prachtige oldtimers op de monumentale Voorstraat staan. Met andere woorden: onze sponsors zijn maatschappelijk verantwoorde ondernemers die de lokale economie, cultuur en het verenigingsleven steunen. En dat in één keer! Wat krijgt u er voor terug? Zo‘n  25.000 bezoekers, die langs- of in uw winkel komen. Dat is toch een mooi aantal! En het dikke glossy Magazine, met een oplage van 12.000 stuks, full colour én  huis aan huis bezorgd, kan uw advertentie, advertorial of naamsvermelding bevatten. Dat Magazine maken we zelf, met de belangeloze hulp van een lokale ondernemer. Het Magazine is ook tijdens Het Weekend van Voorschoten beschikbaar, wordt graag gelezen en naar wij hebben begrepen, zelfs bewaard. Kortom: Wij hopen dat u daarom Het Weekend wilt sponsoren. Wilt u meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

ZIJ VERTELLEN

  • APK voor de wervelkolom
    APK voor de wervelkolom Het lichaam is een perfect werkende fabriek maar als de basis, de wervelkolom, niet goed…
  • Pretec blijft investeren
    Pretec blijft investeren Pretec Precisietechniek in Voorschoten heeft begin dit jaar het nieuwe pand betrokken in de Dobbewijk.…