Meedoen met de vrijwilligersmarkt of de kunstmarkt? Schrijf je dan nu alvast in. Foto | René Zoetemelk Meedoen met de vrijwilligersmarkt of de kunstmarkt? Schrijf je dan nu alvast in. Foto | René Zoetemelk

Het Weekend gaat weer van start

Voorschoten – Het heeft er even om gehangen maar de 19e editie van Het Weekend van Voorschoten gaat door. Van 8 tot en met 10 september 2017 is het weer feest in het dorp.

Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen. Nog niet alles is bekend maar de vrijwilligersmarkt, de kunstmarkt, oldtimerdag, open monumentendag en de modeshow staan uiteraard weer op het programma.

Music & Magic4All bleek vorig jaar een groot succes en wordt in 2017 weer uitgevoerd. Sprookjesgoochelaar Carlijn is er en de danseresjes van Giselle natuurlijk ook. En verder is er muziek, veel muziek met onder andere CoolDown7 maar ook lokale toppers als Popcore@sound. 

Inschrijven voor de vrijwilligers- en de kunstmarkt kan vanaf nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum is 1 juli 2017. Wees er snel bij want vol=vol!

 

 

ZIJ VERTELLEN