Oldtimerdag

Natuurlijk is de Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) tijdens het Weekend van Voorschoten op zondag 11 september ook van de partij. Zowel leden als niet-leden showen die dag hun oldtimer auto, -motor of -bromfiets maar al te graag.
De vereniging groeit maar door
Oldtimers blijven mensen boeien, elk jaar zijn er weer nieuwe inschrijvingen en de vereniging telt nu ruim 180 leden. De drempel om lid te worden is met een contributie van slechts € 30,- heel laag. Tijdens de Oldtimerdag geeft het bestuur zelfs daar nog korting op.
 
Voor dat lidmaatschap krijg je veel want we zijn een actieve vereniging met leuke ritten, ontmoetingen op de bijkletsavonden en interessante presentaties op onze thema-avonden. Jaarlijks trakteren we onze gehandicapte medemensen op een gezellige rit met onderweg koffie en gebak.  Elk jaar gaan we met een bus naar de Techno Classica in Essen, de grootse oldtimerbeurs van Europa.
 
Leden en niet-leden zijn welkom op onze jaarlijkse Voorjaarsdag op de eerste zondag van mei aan het Valkenburgse meer en natuurlijk ook op de Voorschotense Oldtimerdag nu op 11 september!
 
De Oldtimerdag op 11 september  
Rond 10.00 uur kunt u de start van deze dag meemaken, bij hotel-restaurant de Gouden Leeuw,waar de deelnemers hun rallyschildje en de route van de toer/puzzelrit ontvangen. Zij rijden vervolgens een toer/puzzelrit met als finish de Voorstraat in Voorschoten.
 
Om ongeveer 12.00 uur arriveren de eerste deelnemers in de prachtige Voorstraat die vanaf 13.00 uur nog mooier zal zijn als alle historische voertuigen daar opgesteld staan.
 
Uit de regio, maar ook van ver daarbuiten, komen de oldtimerliefhebbers om hun hobby te showen en de sfeer van toen te proeven. In de middag gaat een vakjury rond om te bepalen welke auto, motor en bromfiets dit jaar voor een prijs in aanmerking komen.
 
Omstreeks 16.00 uur reikt de wethouder bij de V.O.V. stand de prijzen uit aan de winnaars van dit jaar. En worden natuurlijk ook de winnaars van de puzzelrit bekend gemaakt.
 
Er is kortom dit jaar weer veel te doen en te zien met tal van kramen waar van alles te koop is van automobilia tot een heerlijke snack of een ijsje..
 
Kijk voor meer informatie over deelname aan deze dag en voor het deelnameformulier op onze website: www.vovnieuws.nl

ZIJ VERTELLEN