Kunstmarkt

De Voorschotense Kunstmarkt, altijd op de zondag van Het Weekend van Voorschoten, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste in de regio. In 2016 lieten ruim 100 kunstenaars  hun werk zien. In 2017 wordt de kunstmarkt op zondag 10 september gehouden.

Op verzoek van de gemeente Voorschoten is de organisatie dit jaar in handen van Het Weekend van Voorschoten. Wij  zijn Rob Knijnenburg zéér erkentelijk voor het organiseren van de Kunstmarkt in de afgelopen vijftien jaar en zijn toelichting van belangrijke details voor dit jaar.

De kramen komen zoveel mogelijk in de Schoolstraat, Voorstraat en op het Treubplein te staan. Uw voorkeur kunt u aangeven op het inschrijfformulier. Daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar een garantie is er niet. Uiteraard zorgt u zelf voor de bemensing en inrichting van de kraam tussen 12.00 uur ’s morgens en 17.00 uur ’s middags.
 
Deelname kost € 30,25 per kraam (incl. BTW). U meldt zich aan door  een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een inschrijfformulier dat ingevuld en ondertekend moet worden teruggestuurd en meer informatie over betaling. Na ontvangst van uw aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  én ontvangst van € 30,25 per kraam, ontvangt u –via de mail– een bevestiging van goede ontvangst van beiden.
 
De sluitingstermijn voor aanmelden én betalen is 1 juli 2017. Met nadruk wijzen wij erop, dat inschrijving én betaling vóór deze datum door ons ontvangen moeten zijn, anders is er géén kraam voor u gereserveerd.
 
In augustus ontvangt u bericht over de definitieve plaatsing met uw kraamnummer.
 
Graag verwelkomen wij u op zondag 10 september!
 

 

Amateur en professionele kunstenaars worden uitgenodigd mee te doen aan de kunstmarkt. Deelnemers krijgen een kraam en kunnen hierin schilderijen, keramiek, sieraden en-of andere creatieve en kunstzinnige werken aan het publiek laten zien. Alles mag, als u het maar zelf gemaakt heeft.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ZIJ VERTELLEN